Coronavirus maatregelen

Actuele informatie over de maatregelen die de Grote Kerk Dordrecht heeft getroffen voor het bijwonen van kerkdiensten.

Invulling kerkdiensten vanaf 4 juli

YouTube en kerkomroep

De diensten blijven te volgen via YouTube en kerkomroep:

• met beeld via ons YouTube-kanaal
  • of zoals altijd via de kerkomroep (download de app ‘kerkomroep’ op uw tablet of telefoon, of stem af op kerkomroep.nl (de site heeft een veel kleinere capaciteit dan de app).

Wanneer u de livestream beluistert via tablet of telefoon, adviseren wij voor het beste geluid gebruik te maken van oortjes of een bluetooth-luidspreker.

Liturgie

Op deze website is per dienst de liturgie te vinden. Na elke dienst wordt dit document vervangen door een liturgie met een samenvatting van de preek.

​U wordt verzocht dit bericht zoveel mogelijk door te geven aan gemeenteleden uit uw kennissenkring. Via de website en de ons bekende e-mailadressen zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.