Bereikbaarheid Grote Kerk

Vanwege werkzaamheden is de Lange Geldersekade langs de Grote Kerk in beide richtingen volledig afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden zijn gestart op 24 augustus jl. en zullen naar verwachting tot eind november a.s. duren. Het herstel is nodig omdat de Lange Geldersekade op een aantal plekken ernstig is verzakt.
Komend vanaf de Prinsenstraat kunt u de Grote Kerk tijdens de werkzaamheden bereiken tot aan het Torenplein. Het is echter niet toegestaan om op het Torenplein te parkeren.
 De omleidingsroutes voor de werkzaamheden aan de Lange Geldersekade zijn te vinden via https://www.dordrechtonderweg.nl/

YouTube en kerkomroep

De diensten blijven te volgen via YouTube en kerkomroep:

• met beeld via ons YouTube-kanaal
  • of zoals altijd via de kerkomroep (download de app ‘kerkomroep’ op uw tablet of telefoon, of stem af op kerkomroep.nl (de site heeft een veel kleinere capaciteit dan de app).

Wanneer u de livestream beluistert via tablet of telefoon, adviseren wij voor het beste geluid gebruik te maken van oortjes of een bluetooth-luidspreker.

Liturgie

Op deze website is per dienst de liturgie te vinden. Na elke dienst wordt dit document vervangen door een liturgie met een samenvatting van de preek.

​U wordt verzocht dit bericht zoveel mogelijk door te geven aan gemeenteleden uit uw kennissenkring. Via de website en de ons bekende e-mailadressen zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.