Actie Kerkbalans 2020

ACTIE KERKBALANS 2020 VAN START

Op zaterdag 18 januari a.s. gaat de nieuwe Actie Kerkbalans (AKB) 2020 van start.
Ook dit jaar gaat een aantal gemeenteleden op stap om de AKB-envelop met het verzoek om een financiële bijdrage voor de Grote Kerk Gemeente bij u langs te brengen en de retourenvelop ongeveer een week later weer bij u op te halen.
Gemeenteleden die verder van Dordrecht wonen, zullen de AKB- envelop per post ontvangen.
Het thema van de Actie Kerkbalans 2020 is: ’Geef voor je kerk’.
Kerkelijke gemeenten ontvangen geen subsidie en zijn dan ook sterk afhankelijk van giften van gemeenteleden.
Uw financiële bijdrage aan de Actie Kerkbalans is de grootste inkomstenbron voor financiering van activiteiten vanuit de Grote Kerk Gemeente en voor financiering van de kosten (onderhoud gebouw, verzekeringen, loonkosten etc.).
Uw bijdrage aan de Actie Kerkbalans 2020 is dus zeer welkom!  Alvast heel hartelijk dank!

.