Actie Kerkbalans

ACTIE KERKBALANS 2019 VAN START: GEEF VOOR JE KERK

Op zaterdag 19 januari is de nieuwe Actie Kerkbalans (AKB) 2019 van start gegaan. Ook dit jaar gaat een aantal gemeenteleden op stap om de AKB-envelop met het verzoek om een financiële bijdrage bij u langs te brengen en de retourenvelop een week later weer bij u op te halen. Gemeenteleden die verder van Dordrecht wonen, zullen de AKB- envelop per post ontvangen.

Het thema van de Actie Kerkbalans 2019 is: ’Geef voor je kerk’. Kerkelijke gemeenten ontvangen geen subsidie en zijn dan ook erg afhankelijk van giften van gemeenteleden. Uw financiële bijdrage aan de Actie Kerkbalans is de grootste inkomstenbron voor financiering van activiteiten vanuit de Grote Kerk Gemeente en voor financiering van de kosten (onderhoud gebouw, verzekeringen, loonkosten etc.) Uw bijdrage aan de Actie Kerkbalans 2019 is dus zeer welkom! Alvast heel hartelijk dank!

De kerkrentmeesters

.