Bezoekers informatie

Lange Geldersekade 2
3311 CJ Dordrecht.

BELANGRIJKE MEDEDELING INZAKE OPENSTELLING VOOR BEZICHTIGING VAN DE GROTE KERK

Voor de maanden november  tot en met 12 december 2020 zijn de volgende uren mogelijk:

Op zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.
Entree € 2,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.

UITZONDERING OP DEZE OPENINGSTIJDEN:

Toren, schenkerij en winkel blijven voorlopig nog gesloten.

MEDIATOUR
Als bezoeker van de Grote Kerk kunt u ook gebruik maken van de Mediatour. Hiermee kunt u de verhalen beluisteren over de Grote Kerk als gebouw (en de bezienswaardigheden) en het gebruik van het gebouw als kerk. De Mediatour maakt de bezichtiging van de kerk nog mooier.
U kunt voor de Mediatour kiezen tussen twee routes naar keuze of gewoon ‘dwalen’ in de kerk en ter plekke de informatie oproepen en beluisteren. De kosten van de Mediatour bedragen  € 2,50,-

RONDLEIDINGEN:

Vanaf september 2020 is het ook weer mogelijk een groepsrondleiding aan te vragen met inachtneming van de "Coronavoorschriften" Rondleidingen worden uitsluitend gegeven door gidsen van de kerk.
Groepsrondleidingen kunt u aanvragen bij mevrouw C.P. Aarnoudse, email corrie@aarnoudse.net
Voor besproken groepsrondleidingen geldt het volgende tarief:
2 september 2020 tot en met  december 2020 - basistarief € 15,00 + € 3,00 per persoon.
Voor de periode 1 januari 2021 tot en met 31 maart 2021 geldt het volgende tarief:
Basisterief € 25,-- + € 3,-- per persoon
Vanaf 1 april tot en met december 2021: Basistarief € 15,-- + € 3,-- per persoon.

.