Gemeentezang CD

Zing een nieuw lied

Zoals bekend namen wij in april vorig jaar onze gemeentezang CD op en werd deze half oktober gepresenteerd.
Afgelopen januari verscheen er over deze CD een recensie van Henk Vermeulen in het Reformatorisch Dagblad. Het is de moeite waard is om deze aan u door te spelen, omdat de recensent 'gehoord' heeft wat een mooi resultaat er is bereikt. In de volle samenwerking tussen gemeente, opname-technicus en kerkmusici.

Ik geef u hier een citaat:
“Deze opname verdient een compliment voor de mooie balans tussen orgel en samenzang. En wat die samenzang betreft: het luistergenot stijgt sterk als de zang goed geleid wordt (…) en verdubbelt als organist en dirigent goed op elkaar zijn ingespeeld. Oude psalmen en gezangen, als een nieuw lied voor God.”

Wilt u het volledige artikel lezen, dan kan dat via de volgende link: https://www.rd.nl/muziek/gedraaid/recensie-cor-ardesch-begeleidt-samenzang-in-dordt-1.1543160

De CD is voor € 12,50 te koop in de winkel van de kerk of te bestellen via: www.corardesch.nl.

Catrien Posthumus Meyjes