Gevangeniszondag 2017

Uitnodiging
Kerk-en/in gevangenis
Op zondag 29 oktober a.s. zal in de Grote Kerk te Dordrecht een dienst gehouden worden die geheel in het teken zal staan van het Justitiepastoraat. Deze dienst zal worden geleid door ds. Jan Kraaijeveld, Justitiepredikant in de Penitentiaire Inrichting Dordrecht.
Tijdens de dienst zal een diaconale collecte gehouden worden, waarvan de opbrengst zal worden verdeeld tussen de “Werkgroep Justitiepastoraat P.I. Dordrecht” en de “Stichting Exodus Nazorg, afd. Drechtsteden”, en komt daarmee volledig ten goede aan de zorg- en nazorg (ex)-gedetineerden.
De kerk gaat om 10.00 uur open, de dienst begint om 10.30 uur.
Na afloop van de dienst wordt er koffie en thee geschonken in het Mariakoor.
De diaconie nodigt u namens de kerkenraad van harte uit om bij deze dienst aanwezig te zijn.
Met hartelijke groet,
Namens de diaconie van de Wijkgemeente Grote Kerk,
Wilma Meijer. diaken met bijzondere opdracht t.g.v.
het Justitiepastoraat P.I. Dordrecht.

Adres: Grote Kerk Dordrecht, Lange Gelderse kade 2, 3311 CJ Dordrecht.(De Grote kerk is op ca. 5 minuten loopafstand van de parkeergarage Spuihaven gelegen naast het Stadskantoor, Spuiboulevard 304, en op ca. 15 min. loop-afstand vanaf het Centraal Station Dordrecht).