Verhuur Grote Kerk

Een gebouw met een rijke geschiedenis, een monument gelegen in de oudste stad van Holland aan een knooppunt van rivieren. Een kerk met twee majestueuze orgels: het romantische Kam-orgel en het Verschueren barok-orgel (Bach-orgel). Geliefde instrumenten bij veel musici en muziekliefhebbers uit binnen en buitenland. Bij het twee-jaarlijkse Bachfestival neemt de Grote Kerk een centrale plaats in.

Buiten het gebruik ten behoeve van kerkdiensten, is de Grote Kerk zeer geliefd voor concerten, cd-opnamen, tv-registraties, lezingen en andere culturele activiteiten. Uiteraard worden deze ingepast binnen de sfeer en entourage van het gebouw, zonder afbreuk te doen aan het doel van het gebouw.

De kerk beschikt in het schip over 850 vaste zitplaatsen. Daarnaast kunnen er nog 650 stoelen worden geplaatst in het Hoogkoor en zijbeuken.

In overleg is catering mogelijk. Wij werken nauw samen met diverse cateringbedrijven in Dordrecht.
Parkeren kan in de directe omgeving van de kerk in de parkeergarage Spuihaven of Varkenmarkt. Gratis parkeren(ook touring-car) kan op de Weeskinderendijk, met een loopafstand van 10 minuten naar de kerk.
Heeft u interesse, informeer dan gerust naar de mogelijkheden en de huurtarieven!

Wij verwelkomen u graag in de Grote Kerk van Dordrecht

Kerkrentmeester A.P. Bok,
email: tonbok@hetnet.nl

Informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen over huur van de kerk?  vul het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Gewenste huur datum (verplicht)

Aanvullende vragen/opmerkingen