Inzamelactie voor voedselbank tijdens kerstnachtdienst

Maandagavond 24 december begint om 23:30 uur traditiegetrouw de kerstnachtdienst. Ondanks de kou (neem een extra trui mee!) is deze dienst één van de hoogtepunten van het jaar. Voor de collecte tijdens de dienst wordt altijd een aansprekend doel gekozen dat dicht bij de gemiddelde Dordtenaar staat. Dit jaar is dat de voedselbank, die door het wegvallen van een paar sponsoren in zwaar weer verkeert. Het is zelfs de vraag of alle adressen van een passend voedselpakket kunnen worden voorzien voor de kerst. Neem daarom naast een extra trui ook wat extra collectegeld mee én eventueel houdbare levensmiddelen! Die kunt u vóór de dienst in de kerk inleveren (direct links na binnenkomst in de grote ruimte). De voedselbank is vooral blij met aardappels, soep (in zak, blik of droog), pasta en rijst, houdbare pastasaus of saus voor bij rijst en houdbaar broodbeleg (chocopasta, pindakaas etc.). De voedselbank geeft geen alcoholica aan haar klanten, die kunt u dus ook thuis laten. Ook als u naar de kinderkerstnachtdienst gaat om 19:00 uur kunt u levensmiddelen doneren, zowel vóór als ná de dienst. Kijk thuis dus wat u kunt missen en neem het mee naar de kerk, dan kunnen we weer een mooie opbrengst aan de voedselbank overhandigen!

Als u niet in de gelegenheid bent naar de diensten te gaan kunt u de voedselbank ook steunen door een gift te storten op rekening NL 29 RABO 0126220395, t.n.v. Voedselbank Dordrecht.