Kerstconcert in de Grote Kerk te Dordrecht

Ter afsluiting van haar 25-jarig jubileum nodigt het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor “PRAISE HIM’ onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart u uit om met haar het inmiddels befaamde ‘Kerstfeest in de Grote Kerk’ te Dordrecht te komen vieren op 22 december 2018. Medewerking wordt verleend door Harry Hamer, orgel, Ronald IJmker, vleugel, en Noortje van Middelkoop, panfluit. Achter de koorhekken zal weer een groot projectiescherm opgesteld staan, zodat u niets hoeft te missen. Na afloop worden de bezoekers traditioneel onthaald met Glühwein of warme chocolademelk. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is € 10,--, uw kinderen tot 14 jaar zijn gratis. Kaarten via:
06 5134 2620, info@praisehim.nl of www.praisehim.nl. Ondanks dat de kerk onverwarmd is, zullen er hartverwarmende klanken te horen zijn.