King’s University Choirs

Op zaterdag 12 mei a.s. zal om 20.00 uur in de Grote Kerk van Dordrecht een concert plaatsvinden van de King's University Choirs uit Edmonton, Canada. De koren – concert choir, chamber choir, community choir - staan onder leiding van Melanie Turgeon en zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk optreden.

Marnie Giesbrecht en Joachim Segger – ook bekend als Duo Majoya – komen mee als organisten voor deze tour en de saxofonist Charles Stolte zal ook een leveren aan dit bijzondere concert.

De zangers en instrumentalisten zullen een bijzonder repertoire ten gehore brengen met werken van o.a. Whitbourn, Gjeilo, Rutter, Sweelinck, Ives, Willan, Hurko, Bevan en Bach.

De entree is € 12,50. Kaartverkoop alleen voor aanvang van het concert in de Grote Kerk aan de Lange Gelderse Kade 2 in Dordrecht. De kerk gaat open om 19:15 uur.

U zult zeker genieten van dit geweldige optreden van de zangers van Kings University! Van harte aanbevolen!

Kings-University-Choir-12-mei