Middaggebed

Vanaf 6 juni is er weer elke week op woensdag van 12.30 uur tot circa 12.45 uur een middaggebed in het Mariakoor van de Grote Kerk.
Het is een kort maar zinvol moment midden in de week.
Een jarenlange traditie waarbij we een Psalm lezen, luisteren naar muziek, ruimte geven aan stilte en gebed.
Het is gericht op bezoekers van de kerk, maar ook op gemeenteleden of anderen die in de omgeving van de kerk wonen of werken.
Voorgangers van diverse kerken geven beurtelings leiding aan deze eenvoudige vieringen.
Er zijn altijd enkele tientallen aanwezigen en u mag zich van harte uitgenodigd weten om u daar bij te voegen wanneer u in de gelegenheid bent.
Het is een kort maar zinvol moment midden in de week.