Middaggebed

In het Mariakoor van de Grote Kerk te Dordrecht zal tijdens de maanden juni t/m september elke woensdag van 12.30 tot circa 12.45 uur een Middaggebed gehouden worden. Het is een kort maar zinvol moment midden in de week: met een Psalm, een enkel woord, muziek en gebed. Het is gericht op bezoekers van de kerk, maar ook op gemeenteleden of anderen die in de omgeving van de kerk wonen of werken.

Voorgangers van diverse kerken uit de binnenstad geven beurtelings leiding aan deze eenvoudige vieringen.

Er zijn altijd enkele tientallen aanwezigen en u mag zich van harte uitgenodigd weten om u daar bij te voegen wanneer u in de gelegenheid bent. Het is een viering rondom een Psalm, gebed, stilte, een enkel woord en muziek.

De Grote Kerk nodigt u voor het eerst uit op woensdag 1 juni 2016.