Muzikale Intermezzo’s, Erwtensoep en Glühwein tijdens de Kerstmarkt

Muzikale Intermezzo’s:
Tijdens de kerstmarkt is de Grote Kerk voor bezoekers geopend.
Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar prachtige muziek tijdens de Kerstmarkt.
Nagenoeg elk uur zal er een muzikaal intermezzo worden verzorgd. Inmiddels hebben we o.a. diverse koren, violisten, pianisten, harpisten, (pan-)fluitisten, een orkest en Cor Ardesch bereid gevonden om op te treden.

Uniek hierbij is dat alle musici hier geheel belangeloos aan meewerken. Daarnaast bieden we ook een podium aan veel jong talent van de diverse muziekscholen in Dordrecht.
Nagenoeg alle musici zijn zelf ook Dordtenaar.
Nieuw dit jaar is dat u als bezoeker zaterdag om 12:00 ook zelf de piano mag bespelen:
'If you can play, play me'. Voorwaarde is alleen dat het klassieke muziek moet zijn.

Het volledige programma kunt u inzien door onderstaande link te openen:
kerstmarkt programma 2019

Weet u van harte welkom om te komen genieten van al deze prachtige muziek.

Erwtensoep en Glühwein:
Bij de kraam voor de hoofdingang van de kerk kunt u terecht voor overheerlijke erwtensoep. Voor veel bezoekers van de Kerstmarkt een uitstekende vooraf aan het bezoek van de kerk. In de kerk zelf wordt er ook nog glühwein geschonken.
De opbrengst van de verkoop van de erwtensoep en glühwein is bestemd voor de Voedselbank Dordrecht. Graag dragen we op deze manier ons steentje bij, om er voor te zorgen dat onze medestadsgenoten ook met Kerst voldoende te eten hebben.

Geniet van de grote diversiteit aan muziek en laat u verwennen met heerlijke soep en wijn.
Van harte welkom!

De Activiteitencommissie