PRAISE HIM bestaat in 2018 25 jaar

Jubileumconcerten

Dat gaat PRAISE HIM feestelijk herdenken. Daarom geeft zij door het jaar 2018 heen een serie jubileumconcerten.
Het eerste jubileumconcert zal starten als 'Een Nieuw Begin' op zaterdag 23 december a.s. met 'Kerstfeest in de Grote Kerk' te Dordrecht, waarin het oratorium 'Een Nieuw Begin' van Johan Bredewout verweven zal worden met een programma van eeuwenoude bekende Kerstmuziek.

Projectleden welkom

Praise Him nodigt graag projectleden uit om dit oratorium in de komende maanden mee in te studeren en uit te voeren op 23 december. Projectkoorleden zijn welkom vanaf donderdag 24 augustus.
Totale kosten eenmalig € 37,50.
PRAISE HIM repeteert iedere donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur in de Andreaskerk, J. van  Heemskerckstraat 19 te Dordrecht. Informatie via: info@praisehim.nl, www.praisehim.nl,
of tel. 06 20 44 40 31