Start actie Kerkbalans 2018

Op 21 januari a.s. start de nieuwe Actie Kerkbalans (AKB). Bijna 40 gemeenteleden gaan in de komende week op stap om de AKB envelop persoonlijk bij u langs te brengen en de retourenvelop een week later weer op te halen. Gemeenteleden die verder weg wonen, ontvangen de AKB envelop per post.
We hopen van harte dat u een bijdrage aan de Actie Kerkbalans 2018 wilt geven.
De AKB is verreweg de belangrijkste inkomstenbron voor onze gemeente.
In 2016 en 2017 hebben wij een extra beroep op u gedaan, omdat onze wijkgemeente in de jaren daarvoor te kampen had met vrij forse verliezen. Vooral dankzij uw AKB bijdrage konden we 2016 zonder verlies afsluiten. We hopen dat dit ook in 2017 het geval zal zijn.

Voor 2018 is uw AKB-bijdrage opnieuw hard nodig. De meeste kosten zijn namelijk reguliere uitgaven en komen jaarlijks terug. We hopen dan ook dat u bereid bent om een (extra) financiële bijdrage aan de Actie Kerkbalans te geven.
Alvast bijzonder hartelijk dank hiervoor!