Update kerkdiensten EN INFORMATIE OVER BIJWONEN DIENSTEN

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET BIJWONEN VAN EN RESERVEREN VOOR DE DIENSTEN: brief aan gemeenteleden 200727 - Brief voor gemeenteleden - kerkdiensten vanaf 5 juli_aangepast

Vanaf zondag 5 juli 2020 houden we weer diensten waarbij gemeenteleden en gasten welkom zijn. Voor het bijwonen van de diensten is het noodzakelijk u vooraf aan te melden. Vooralsnog is er plaats voor 100 bezoekers per dienst en hebben we per dienst de opsplitsing gemaakt op basis van het alfabet. Voor een toelichting verwijzen we u naar het aanmeldformulier; zie link bij de betreffende kerkdiensten onder dit bericht.

 

De diensten blijven daarnaast te volgen via YouTube en kerkomroep:
- met beeld via ons YouTube-kanaal:  http://bit.ly/GKDordrechtYT
- of zoals altijd via de kerkomroep (download de app 'kerkomroep' op uw tablet of telefoon, of stem af op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10024 (de site heeft een veel kleinere capaciteit dan de app). 

Wanneer u de livestream beluistert via tablet of telefoon, adviseren wij voor het beste geluid gebruik te maken van oortjes of een bluetooth-luidspreker.

Op deze website (https://www.grotekerk-dordrecht.nl/grote-kerk-gemeente/) is per dienst de liturgie te vinden. Na elke dienst wordt dit document vervangen door een liturgie met een samenvatting van de preek.

Vanaf 8 juli 2020 zijn ook de middaggebeden weer van start gegaan. Deze zijn vrij toegankelijk; u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

 

Elke week plaatsen we een foto vanuit onze kerk. U kunt immers slechts beperkt in de kerk komen en u mist de kerk, dat snappen wij maar al te goed. Daarom steeds een beeld van de kerk en een enkel woord. https://www.grotekerk-dordrecht.nl/kerk-in-beeld/

​U wordt verzocht dit bericht zoveel mogelijk door te geven aan gemeenteleden uit uw kennissenkring. Via de website en de ons bekende e-mailadressen zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *