Update kerkdiensten EN INFORMATIE OVER BIJWONEN DIENSTEN

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE INHOUD, HET BIJWONEN VAN EN RESERVEREN VOOR DE DIENSTEN:  Brief voor gemeenteleden - kerkdiensten vanaf 11 oktober

Gemeenteleden zijn welkom onze diensten bij te wonen na aanmelding vooraf ( advies mondmaskers vanaf 1 december ).
Vanwege het beperkte aantal bezoekers geldt een opdeling op alfabet.
Zie bovengenoemde brief voor gemeenteleden met de actuele informatie.

Voor verdere toelichting verwijzen we u naar het aanmeldformulier; zie link bij de betreffende kerkdiensten onder dit bericht.

De diensten blijven daarnaast te volgen via YouTube en kerkomroep:

- met beeld via ons YouTube-kanaal:  http://bit.ly/GKDordrechtYT
- of zoals altijd via de kerkomroep (download de app 'kerkomroep' op uw tablet of telefoon, of stem af op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10024 (de site heeft een veel kleinere capaciteit dan de app). 

Wanneer u de livestream beluistert via tablet of telefoon, adviseren wij voor het beste geluid gebruik te maken van oortjes of een bluetooth-luidspreker.

Op deze website (https://www.grotekerk-dordrecht.nl/grote-kerk-gemeente/) is per dienst de liturgie te vinden. Na elke dienst wordt dit document vervangen door een liturgie met een samenvatting van de preek.

​U wordt verzocht dit bericht zoveel mogelijk door te geven aan gemeenteleden uit uw kennissenkring. Via de website en de ons bekende e-mailadressen zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.