Update kerkdiensten in juni en juli EN INFORMATIE OVER BIJWONEN DIENSTEN

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET BIJWONEN VAN DE DIENSTEN: brief aan gemeenteleden 200619 - Brief voor gemeenteleden - kerkdiensten vanaf 5 juli

In vervolg op de eerder genomen besluiten en gehoor gevend aan de oproep van de overheid, zullen alle gemeenteactiviteiten die gepland stonden in elk geval tot en met 30 juni 2020 worden geannuleerd.

​Na 1 juli zullen de kerkdiensten (als dit aansluit bij de richtlijnen van de overheid) in beperkte vorm toegankelijk zijn. Dit vraagt om zorgvuldige organisatie. Wij hopen u in de loop van juni nader te informeren en vragen u de komende tijd goed te letten op de mededelingen op onze website, in de Wijkbrief en die eind juni verschijnt en in Kerk op Dordt.

​Tot 1 juli zijn onze kerkdiensten op de gebruikelijke tijden te volgen:
- met beeld via ons YouTube-kanaal:  http://bit.ly/GKDordrechtYT
- of zoals altijd via de kerkomroep (download de app 'kerkomroep' op uw tablet of telefoon, of stem af op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10024 , de site heeft een veel kleinere capaciteit dan de app). 
Indien u de livestream beluistert via tablet of telefoon, adviseren wij voor het beste geluid gebruik te maken van oortjes of een bluetooth luidspreker.

Op deze website (https://www.grotekerk-dordrecht.nl/grote-kerk-gemeente/) is per dienst de liturgie te vinden. Na elke dienst wordt dit document vervangen door een liturgie met een samenvatting van de preek.

Gezien de huidige omstandigheden, is besloten dat in ​elk geval in de periode ​tot juli ds. P.L. Wansink zelf zal voorgaan in ​de diensten.

Vanaf 3 juni starten de middaggebeden in onze kerk weer, steeds op woensdag om 12.30. We doen dat, parallel aan de gewone diensten in de maand juni, nog in stille vorm. U kunt de diensten weer volgen via YouTube. Vanaf 8 juli hopen we ‘normaal’ te starten. In juni zal ds. P.L. Wansink zelf de diensten doen, vanaf juli kan het ruimer en met andere voorgangers. Op 3 juni staat Psalm 43 centraal, op 10 juni Psalm 44., 17 juni Psalm 45, 24 juni Psalm 46, 1 juli Psalm 47.

​Verder  plaatsen we elke week een foto vanuit onze kerk. U kunt immers niet in de kerk komen en u mist de kerk, dat snappen wij maar al te goed. Daarom steeds een beeld van de kerk en een enkel woord. https://www.grotekerk-dordrecht.nl/kerk-in-beeld/

U wordt verzocht dit bericht zoveel mogelijk door te geven aan gemeenteleden uit uw kennissenkring. Via de website en de ons bekende e-mailadressen zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *