vijfjaarlijkse inventarisatie

Eens in de vijf jaar wordt de hele wijk, in en buiten de binnenstad, opnieuw in kaart gebracht. Elk adres krijgt een soort enquête door de bus. Op deze manier weten de ouderlingen een beetje wat er van hen verwacht wordt. En kunnen gemeenteleden en gastleden aangeven wat zij van de kerk verwachten. En omgekeerd wat de kerk van hen verwachten mag.
Ruim vijf jaar geleden gebeurde deze inventarisatie voor het laatst.
De komende weken zal de inventarisatie weer herhaald worden. U ontvangt dan een brief met antwoordformulier in een gele envelop. We hopen met de resultaten de komende jaren weer op een zinvolle manier gestalte te kunnen geven aan ons kerk-zijn.

Uw antwoordformulier kunt u via de mail of per post sturen aan uw sectie-ouderling of op zondagochtend deponeren in de gele doos op de balie bij de uitgang.