Voorjaarsconcerten

NIEUW PROJECTKOOR MARTIN MANS GEEFT CONCERT IN DORDRECHT

De bekende dirigent Martin Mans is gestart met een nieuw mannenkoor op projectbasis dat luistert naar de naam Groot Mannenkoor Midden-Nederland. Honderd zangers uit het midden van het land hebben zich ingeschreven en hard gerepeteerd om klaar te zijn voor hun concert in de monumentale Grote Kerk in het centrum van Dordrecht. Ze hebben een gevarieerd programma ingestudeerd dat muzikaal wordt omlijst op orgel en vleugel.

Het repertoire bestaat uit bekende geestelijke liederen, spirituals, klassieke en populaire muziek. De jonge, getalenteerde organist en pianist Mark Brandwijk zorgt voor de begeleiding aan het historische orgel en aan de vleugel. Martin en Mark zijn muzikaal uitstekend op elkaar ingespeeld wat zorgt voor een gestroomlijnd programma. Tevens zullen zij tijdens de concerten vierhandig te horen zijn aan de piano. Een muzikale belevenis!

Bijzonderheden:
Datum : zaterdag 2 juni 2018
Locatie : Grote Kerk, Lange Gelderse Kade 2, Dordrecht
Aanvang : 20.00 uur
Toegang : € 15,=. Online € 12,50!
Leden PCOB/KBO/ANBO € 11,=.
Kinderen t/m 11 jaar € 5,=.
Reserveren : www.martinmans.nl of t. 06-25391903