Schenkerij

Belangrijke informatie voor bezichtiging van de kerk

Vanaf 8 juni 2021 is de kerk weer voor bezoek geopend met inachtneming van deĀ “Coronavoorschriften”
Vanaf 25 september is ook de toren weer geopend voor beklimming.

Bij uw bezoek aan de Grote Kerk bent u van harte welkom in de Schenkerij. Daar kunt u genieten van een heerlijke kop koffie (diverse soorten), thee of frisdrank, natuurlijk met een verse koek (de beroemde Dordtse Schapekop) of een andere lekkernij. De Schenkerij biedt een mooi uitzicht op de monumentale Grote Kerk tuin.

De Schenkerij is van dinsdag tot en met zaterdag geopend tijdens de openingstijden van de kerk, die u kunt vinden bij onze bezoekersinformatie.

De Schenkerij is ook geschikt voor vergaderingen of andere bijeenkomsten in kleine gezelschappen en kan hiervoor worden gehuurd. Bij verhuur vindt u meer informatie. U kunt ook contact opnemen met ouderling-kerkrentmeester Ton Bok via a.p.bok@grotekerk-dordrecht.nl