Werkgroep Muziek

Welkom op de pagina van de Werkgroep Muziek van de Grote Kerk in Dordrecht

In 2016 organiseert Werkgroep Muziek weer twee concertseries: de "Woensdagavondserie" en de Toeristenserie" op de zaterdagmiddag.

De orgelconcerten zullen afwisselend gegeven worden op het gerestaureerde Kam-orgel en op het, in september 2007 voltooide, Bach-orgel. In een aantal orgelconcerten zullen beide orgels klinken.

Voor meer informatie over de orgels in de Grote Kerk zie:

Het Kamorgel
Het Bachorgel
Het Kabinetorgel

Aanvangstijden:
De Woensdagavondconcerten beginnen om 20.00 uur
De Toeristenconcerten op zaterdagmiddag beginnen om 15.30 uur

Toegangsprijzen:
Woensdagavondconcerten:
€ 8,00 pp; 65+ en CJP € 6,50 pp,
houders van een SSKW-vrijwilligerspas € 5,00
(dit is inclusief programmaboek en koffie na afloop van het concert)
Kinderen tot en met 12 jaar gratis

Toeristenserie op de zaterdagmiddag: toegang vrij!!

Voor meer informatie over de Woensdagavond- en de Toeristenconcerten klik op 'Orgelconcerten'

Op de hoogte blijven:
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Werkgroep Muziek van de Grote Kerk in Dordrecht? Geef dan uw naam en adres door via 'Contact'. Vervolgens krijgt U alle informatie over de concerten en activiteiten rond het orgel van de Grote kerk regelmatig per e-mail toegestuurd.