Werkgroep Muziek

Welkom op de pagina van de Werkgroep Muziek van de Grote Kerk in Dordrecht

Het is duidelijk dat de concertserie 2020 van de Werkgroep Muziek dit jaar niet gerealiseerd kan worden.
Wij hebben dan ook besloten de serie door te schuiven naar concertseizoen 2021.
Jammer, maar het is niet anders. Gezondheidsmaatregelen hebben nu voorrang.
Wij gaan echter niet bij de pakken neerzitten!
Uiteraard hebben wij al nagedacht hoe wij toch een muzikaal seizoen kunnen creëren.
Dat gaan wij doen door een serie korte concerten op het Bachorgel en het Kamorgel uit te zenden via YouTube.
Wij willen graag op deze manier contact met u houden, nu het bezoeken van orgelconcerten in de Grote Kerk dit jaar niet mogelijk is.

Voor meer informatie over de orgels in de Grote Kerk zie:

Het Kamorgel
Het Bachorgel
Het Kabinetorgel

Voor meer informatie over de Woensdagavond- en de Toeristenconcerten klik op 'Orgelconcerten'

Op de hoogte blijven:
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Werkgroep Muziek van de Grote Kerk in Dordrecht? Geef dan uw naam en adres door via 'Contact'. Vervolgens krijgt U alle informatie over de concerten en activiteiten rond het orgel van de Grote kerk regelmatig per e-mail toegestuurd.