Werkgroep Muziek

Welkom op de pagina van de Werkgroep Muziek van de Grote Kerk in Dordrecht

In 2018 organiseert Werkgroep Muziek weer twee concertseries: de "Woensdagavondserie" en de Toeristenserie" op de zaterdagmiddag.

De orgelconcerten zullen afwisselend gegeven worden op het gerestaureerde Kam-orgel en op het, in september 2007 voltooide, Bach-orgel. In een aantal orgelconcerten zullen beide orgels klinken.

Voor meer informatie over de orgels in de Grote Kerk zie:

Het Kamorgel
Het Bachorgel
Het Kabinetorgel

Kamorgel Grote-Kerk Dordrecht

Aanvangstijden:
De Woensdagavondconcerten beginnen om 20.00 uur
De Toeristenconcerten op zaterdagmiddag beginnen om 15.30 uur

Toegangsprijzen:
Woensdagavondconcerten:
€ 8,50 pp; 65+ en CJP € 7,00 pp,
houders van een SSKW-vrijwilligerspas € 5,00
(dit is inclusief programmaboek en koffie na afloop van het concert)
Kinderen tot en met 12 jaar gratis

Het concert tijdens het Bach-festival Dordrecht op 23 juni begint om 17.30 uur en heeft een aangepaste toegangsprijs ( € 15,00)
Ook het openingsconcert van de serie avondconcerten op vrijdag 29 juni heeft een aangepaste toegangsprijs. ( € 15,00 in de kerk en tot en met 25 juni in de voorverkoop via het bestelformulier voor € 12,50)

Toeristenserie op de zaterdagmiddag zijn gratis en beginnen om 15.30 uur

Voor meer informatie over de Woensdagavond- en de Toeristenconcerten klik op 'Orgelconcerten'

Op de hoogte blijven:
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Werkgroep Muziek van de Grote Kerk in Dordrecht? Geef dan uw naam en adres door via 'Contact'. Vervolgens krijgt U alle informatie over de concerten en activiteiten rond het orgel van de Grote kerk regelmatig per e-mail toegestuurd.