Winkel

Belangrijke informatie voor bezichtiging van de kerk

In de maanden januari tot en met maart 2021 zijn kerk en toren niet voor bezichtiging geopend.
Vanaf 1 april 2021 zal de openstelling van de kerk worden aangepast aan de “Coronavoorschriften”
Hierdoor zijn kerk en toren tot nader order gesloten.

Bij uw bezoek aan de Grote Kerk mag een kijkje in onze winkel eigenlijk niet worden gemist. De winkel biedt een assortiment aan cd’s (vooral orgelmuziek en carillon) en een collectie van boeken over het Grote Kerkgebouw en haar geschiedenis. Maar ook voor kleine (cadeau-)artikelen zoals kaarsen, onderzetters, een kinderpuzzel, een mooie Fair Trade sjaal of kaarten met fraaie afbeeldingen van de Grote Kerk kunt u in de winkel terecht.

U kunt in de winkel zowel contant als met pin betalen. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend tijdens de openingstijden van de Grote Kerk. Zie hiervoor onze bezoekersinformatie.