Winkel

Belangrijke informatie voor bezichtiging van de kerk

Vanaf 8 juni 2021 is de kerk weer voor bezoek geopend met inachtneming van de “Coronavoorschriften”
Hierdoor is de toren tot nader order nog gesloten voor beklimming.

Bij uw bezoek aan de Grote Kerk mag een kijkje in onze winkel eigenlijk niet worden gemist. De winkel biedt een assortiment aan cd’s (vooral orgelmuziek en carillon) en een collectie van boeken over het Grote Kerkgebouw en haar geschiedenis. Maar ook voor kleine (cadeau-)artikelen zoals kaarsen, onderzetters, een kinderpuzzel, een mooie Fair Trade sjaal of kaarten met fraaie afbeeldingen van de Grote Kerk kunt u in de winkel terecht.

U kunt in de winkel zowel contant als met pin betalen. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend tijdens de openingstijden van de Grote Kerk. Zie hiervoor onze bezoekersinformatie.