Orgelconcerten

De orgelconcerten in de Grote Kerk worden georganiseerd door de Werkgroep Muziek. De artistieke leiding is in handen van de stadsorganist Cor Ardesch.

Vanwege de corona-crisis moesten in 2020 alle toeristenconcerten en alle avondconcerten afgezegd worden. Voor de trouwe concertbezoekers zijn er vier online concerten georganiseerd (zie onder). Gelukkig kunnen de twee geplande stadsconcerten alsnog doorgang vinden, zij het met de nodige beperkingen.

woensdag 16 september, 20.00 uur      Stadsconcert door Cor Ardesch op het Bach-orgel

Het programma (orgelwerken van J.S. Bach) vindt u op: http://www.corardesch.nl/agenda/stadsconcert-dordrecht

Reserveren voor dit concert is verplicht

woensdag 14 oktober, 20.00 uur          Stadsconcert door Cor Ardesch op het Kam-orgel