Orgelconcerten

De orgelconcerten in de Grote Kerk worden georganiseerd door de Werkgroep Muziek. De artistieke leiding is in handen van de stadsorganist Cor Ardesch.

Het is duidelijk dat de concertserie 2020 van de Werkgroep Muziek dit jaar niet gerealiseerd kan worden.

Wij hebben Cor Ardesch gevraagd een concertserie op te zetten. Zoals veel musici wordt ook Cor Ardesch getroffen door het wegvallen van concerten e.d.
Voor het uitvoeren van de korte concerten zal de Werkgroep Muziek hem een vergoeding geven.
Het zou fijn zijn als u, wanneer u naar een concert hebt geluisterd, een bijdrage aan de Werkgroep Muziek zou kunnen geven.
Het eerste korte concert is gegeven op zaterdag 9 mei om 20.00 uur.
Binnenkort zullen wij u meer informatie geven.

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Muziek Grote Kerk Dordrecht

NL95 INGB 0003 9399 05   t.n.v.   St Behoud Grote Kerk te Dordrecht Werkgroep Muziek