Grote Kerk weer geopend voor toeristisch bezoek

Door de Coronamaatregelen moest de gebruikelijke openstelling van de Grote Kerk per 1 april helaas worden uitgesteld. Maar dankzij de versoepelingen van de maatregelen is de Grote Kerk vanaf 8 juni jl. weer geopend voor toeristische bezoek. Bezoekers  worden gastvrij ontvangen door de vrijwilligers van de Stichting Behoud Grote Kerk.

Naast bezichtiging van de kerk is het ook weer mogelijk om de winkel te bezoeken  en zijn gasten van harte welkom in de Schenkerij voor een kop koffie of thee, frisdrank en een versnapering. Natuurlijk blijven daarbij de Coronarichtlijnen van toepassing.
De toren is nog gesloten, omdat bij het beklimmen en afdalen via de torentrap de uitvoering van de Coronaregels niet goed uitvoerbaar zijn.
Voor meer actuele informatie over bezoek aan de Grote Kerk, rondleidingen en openingstijden verwijzen wij graag naar de bezoekersinformatie op onze website.