Oogstdankdienst 2021

Op zondag 7 november 2021 vieren we in de Grote Kerk de Oogstdankdienst. We willen mensen die in of op de rand van de armoede leven laten delen in onze dankbaarheid en welvaart. Het aanmelden van mensen die een pakket goed kunnen gebruiken, denkt u daarbij ook aan mensen buiten de gemeente, kan op zondag 17, 24 en 31 oktober. Bij de uitgang liggen briefjes voor het invullen van  adressen en staat een doosje waar u de adressen en/of uw financiĆ«le bijdrage in kunt doen. Wilt u bij het invullen van het briefje de samenstelling van het gezin en de (geschatte) leeftijden doorgeven? En vermeldt uw eigen naam, want het is de bedoeling dat u het pakket zelf bezorgt, omdat u betrokkenen het beste kent, en zodoende de AVG van kracht blijft. 

Op zaterdag 6 november kunt u in de wijkzaal tussen 9.30 en 11.30 uur houdbare levensmiddelen brengen. De diaconie en de contactdienst zullen ervoor zorgen dat de pakketten worden samengesteld. U kunt de pakketten ophalen op zaterdag 6 november tussen 11.30 en 12.30 uur (in de wijkzaal) of na de kerkdienst van zondag 7 november. Mocht u op zondag 7 november nog voedsel willen inleveren, dan kan dat. Dat voedsel zal naar de Voedselbank gebracht worden. Mocht u uw gaven over willen maken, dan kan dit naar: NL37INGB0000657305 tnv Wijkraad 1 der Hervormde Gemeente te Dordrecht onder vermelding van Oogstdankdienst. Wij zien uit naar een mooie dienst. 

De diakenen