Spaaractie

Spaaractie Plus Supermarkten
In het kader van het diaconale thema: ‘de hongerigen voeden’ brengen we graag de spaaractie van de Plus Supermarkten onder uw aandacht. Bij de Plus Supermarkten ontvangt u t/m 13 november bij elke 10 euro aan boodschappen een voucher voor sponsorpunten. Op deze voucher staat  een unieke code. Deze code kunt u activeren op de website van Plus Supermarkten en vervolgens kunt u zelf bepalen aan welke club of vereniging u de sponsorpunten schenkt. Als u invult dat u een club/vereniging in Dordrecht zoekt, krijgt u een lijst van deelnemende clubs/verenigingen in Dordrecht te zien. Op deze lijst staan onder andere de Voedselbank en het Diaconaal Aandachtscentrum vermeld. Wanneer u deze aanklikt schenkt u uw sponsorpunten aan deze organisatie. Mocht u het activeren van de vouchers graag aan anderen overlaten, dan is het mogelijk de vouchers in te leveren in een doos bij de uitgang van de kerk. Spaart u mee?
Mvg Nella Vreeling
Diaconie Grote Kerk Gemeente