’t Klockhuijs op TV

Tv-programma Het Klokhuis op 7 december om 18.45 uur vanuit ’t KlockhuijsOp dinsdag 7 december a.s. zal het bekende jeugdtelevisieprogramma Het Klokhuis een programma uitzenden dat is  opgenomen in ’t Klockhuijs, de ruimte bij de toren van de Grote Kerk.  Het onderwerp van deze speciale uitzending is ‘De Statenbijbel’. De opnamen vonden plaats op zondag 10 oktober jl. tijdens de Tienerdienst van de Grote Kerk Gemeente. In deze uitzending hebben een aantal jongeren uit de Tienerdienst een hoofdrol.

De opname van het programma was voor de jongeren van de Tienerdienst een heel bijzondere ervaring. De aanwezigheid van de cameraploeg, de geluidstechnici, de instructies voor de opnamen en de interviews met de jongeren maakten deze Tienerdienst heel anders dan gebruikelijk. Na de opnamen in ‘t Klockhuys werd een groepsfoto gemaakt en volgden er nog wat aanvullende opnamen met de tieners in de kerk.De Tienerdienst van de Grote Kerk is bedoeld voor jongeren tussen 12- 18 jaar.  Voor de tieners tussen 12-15 jaar is er op zondag eens in de twee weken een Tienerdienst. Voor jongeren tussen 15-18 jaar is er één dienst per maand. De diensten starten om 10:30 uur in ’t Klockhuijs bij de Grote Kerk. Jongeren zijn van harte welkom om deel te nemen of om gewoon eens een kijkje te nemen wat het inhoudt.   
 

De filmopnames voor het tv -programma Het Klokhuis waren een mooie ervaring  en het programma is zeker het bekijken waard!  Het programma Het Klokhuis vanuit ’t Klockhuijs over de Statenbijbel wordt uitgezonden op dinsdag 7 december om 18:45 uur op NPO 3 Zapp.
Meer informatie over de Tienerdienst vindt u op onze website onder Jeugd.