Orgelvespers met Meesterwerken van Max Reger

Op zondagavond 1 oktober om 19.00 uur nodigen wij u van harte uit voor een bijzondere orgelvespers in de Grote Kerk van Dordrecht. Deze avond belooft een unieke ervaring van bezinning en verbinding te worden, waarbij de klanken van het Kam-orgel versmelten met de liturgie en de sfeer van onze eeuwenoude kerk. De toegang is vrij, en we kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tijdens de orgelvespers speelt stadsorganist Cor Ardesch het Kam-orgel. Dit orgel staat bekend om zijn vermogen om indrukwekkende composities tot leven te brengen. We richten ons deze avond op de meesterlijke werken van Max Reger, een beroemde componist die precies 150 jaar geleden werd geboren. Zijn muziek biedt een prachtig moment van bezinning

De liturgische leiding zal in handen zijn van M.E. Boogaard. De Grote Kerk heeft een rijke geschiedenis van inspirerende avonddiensten van één uur, waarin kerkmuziek een centrale rol speelt. Bekijk voor meer informatie